Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 διεξάγεται ο βραδινός αγώνας δρόμου 6 χλμ. SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των 4ήμερων εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμβολικά διοργανωμένος, και φέτος, κατά τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας. Παράλληλα, και για πρώτη χρονιά, θα διεξαχθεί αγώνας 1 χλμ. Special Olympics.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) την ώρα της δύσης του ήλιου (20:50) και, μέσω μιας διαδρομής που θα μας περάσει από το κέντρο της πόλης και την Λεωφόρο Συγγρού, θα καταλήξουμε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ο αγώνας είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του αγώνα www.SNFRUN.org. Σημειώνεται ότι ο αγώνας δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, με μοναδικό σκοπό την επιβράβευση της συμμετοχής και της προσπάθειας, αλλά και την ενίσχυση της αθλητικής κουλτούρας. Ωστόσο, παρά τον κοινωνικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση.

Ώρα Εκκίνησης: 20:50

Εκκίνηση: Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο). Οι δρομείς θα τοποθετηθούν σε τρία διαφορετικά blocks εκκίνησης.

Τερματισμός: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.Τα πίο πρόσφατα


 • post-img

  Ώρα για ξεκούραση.

  02 Νοεμβρίου 2017
 • post-img

  10 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους τραυματισμούς των δρομέων.

  20 Μαΐου 2017
 • post-img

  “MOBY RUN” ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

  08 Μαΐου 2017