Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 κατα τον εορτασμό της Ολυμπιακής μέρας διέξηχθη ο βραδινός αγώνας δρόμου 6 χλμ SNF RUN : Τρέχοντας προς το μέλλον, στο πλαίσιο των τετραήμερων εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Metamorphosis: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Ένας ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας, την τετράμηνη προετοιμασία και την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε η ομάδα μας με μεγάλη επιτυχία!
6000 δρομείς ξεκίνησαν από το Παναθηναϊκό Στάδιο και διασχίζοντας το ιστορικό κέντρο της Αθήνας μέσω της Λεωφόρου Συγγρού τερμάτισαν στο εντυπωσιακό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Εκεί διασκέδασαν παρακολουθώντας συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτυ μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του αγώνα.
Ιδιαίτερης σημασίας είναι και ο αγώνας 1χλμ Special Olympics που διεξήχθη για πρώτη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό. Ένα πρότζεκτ το οποίο το εξειδικευμένο προσωπικό μας διεκαπεραίωσε με επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις στους δρομείς.
Εκ μέρους του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος σας ευχαριστούμε όλους για την άριστη συνεργασία και για την απήχηση του αγώνα.Τα πίο πρόσφατα


 • post-img

  Ώρα για ξεκούραση.

  02 Νοεμβρίου 2017
 • post-img

  10 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους τραυματισμούς των δρομέων.

  20 Μαΐου 2017
 • post-img

  “MOBY RUN” ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

  08 Μαΐου 2017