Την Κυριακή 13 Νοέμβριου, περίπου 100 Αμερικανοί ερασιτέχνες δρομείς, συμμετείχαν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Η ομάδα του DRC , σε συνεργασία με την ‘’Apostolos Tours’’ και την ιστοσελίδα <>, ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία το αγωνιστικό μέρος . Πιο συγκεκριμένα, οι προπονητές του DRC, φρόντισαν για την έγκαιρη εξασφάλιση των αριθμών συμμετοχής τους, καθώς και για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την παραλαβή των αγωνιστικών πακέτων τους.
Επιπλέον, την ήμερα του αγώνα, η ομάδα μας ήταν υπεύθυνη για την περισυλλογή των αθλητών μετά τον τερματισμό τους και την ομαλή μετάβαση τους από το στάδιο στο σημείο συγκέντρωσης. Από εκεί, αφού τους προσφέρθηκαν τα απαραίτητα σνακ για την αποκατάσταση τους, μεταφέρθηκαν ανά ομάδες και με απόλυτο έλεγχο πίσω στα ξενοδοχεία τους.
Το DRC ανταποκρίθηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό στην κάλυψη όλων των δρομέων, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με απώτερο στόχο την επιτυχή συμμετοχή τους στον αγώνα, αλλά και την ασφαλή επιστροφή τους!Τα πίο πρόσφατα


 • post-img

  Ώρα για ξεκούραση.

  02 Νοεμβρίου 2017
 • post-img

  10 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους τραυματισμούς των δρομέων.

  20 Μαΐου 2017
 • post-img

  “MOBY RUN” ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

  08 Μαΐου 2017