Σίγουρα, αν έχεις περάσει Δευτέρα απόγευμα από το κέντρο της Αθήνας, θα έχεις «πετύχει», μια μεγάλη ομάδα δρομέων να προπονείται. Τρέχουν, ανεβαίνουν σκάλες, κάνουν κινητικές και δυναμικές διατάσεις και όλα αυτά υπό την επίβλεψη ενός Coach ή Pacer, εκ των πολλών, που διαθέτει το Run Club.

Ποιό Run Club; Μα, το “Nike+ Run Club Athens”, φυσικά! Μιλάμε, για τη μεγαλύτερη δρομική ομάδα/κοινότητα της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Nike, ανά τον κόσμο.
Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο δημοφιλές; Η καλή παρέα και το ευχάριστο κλίμα, που επικρατεί μεταξύ των μελών του αλλά και μεταξύ των υπευθήνων. Αυτοί, είναι που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και τους ξέφρενους ρυθμούς της πρωτεύουσας, να βάλεις τα αθλητικά σου, όσο κουρασμένος κι αν είσαι από την εργασία σου και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να κάνεις τον ευατό σου καλύτερο. Πάντα, με επαγγελματική καθοδήγηση, οι άνθρωποι της Nike, είναι εκεί για να σε εντάξουν σε ένα από τα group που υπάρχουν, αναλόγως των δυνατοτήτων σου. Συμβουλές, έξυπνα tips, ιδέες, αγώνες στόχοι και πολλά άλλα, αποτελούν θέματα συζήτησης τόσο πριν, όσο και μετά την προπόνηση.

Οι προπονητές Στέφανος Φυγετάκης, Θοδωρής Δαβιώτης, Ανέστης Παπούλιας, Παναγιώτης Δημόπουλος, Άρτεμις Βαλίνη, Αναστασία Καρακατσάνη, Ξανθίππη Ραυτοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Άνθη Ζουμπλιου, σε περιμένουν. Είναι όλοι τους πρωταθλητές και καθηγητές φυσικής αγωγής.

Κάθε Δευτέρα, στις 18:30, μπροστά από το κατάστημα της Nike στο Σύνταγμα (Ερμού 1), η παρέα του “Nike+ Run Club Athens”, κατακτά τρέχοντας το κέντρο της Αθήνας!
Εκεί, πάντα είναι και η ομάδα του “Distance Runners Club”, η οποία, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας, και διασκεδάζει «γράφοντας» χιλιόμετρα μαζί με τους υπόλοιπους δρομείς.

Εσύ, που διαβάζεις αυτό το άρθρο· είμαι σίγουρος, πως ήδη ανυπομονείς να έρθει η Δευτέρα!Τα πίο πρόσφατα


 • post-img

  Ώρα για ξεκούραση.

  02 Νοεμβρίου 2017
 • post-img

  10 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους τραυματισμούς των δρομέων.

  20 Μαΐου 2017
 • post-img

  “MOBY RUN” ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

  08 Μαΐου 2017