Η συνάντηση ήταν κανονισμένη για τις 05:30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Εκεί μας περίμεναν οι δύο επίδοξες κυρίες από τον Καναδά, οι οποίες ήθελαν να τρέξουν στην αυθενιτκή διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας. Δεν θα επέτρεπαν στον ευατό τους, να φύγουν από την Αθήνα, χωρίς να έχουν διανύσει όλη την απόσταση από τον Μαραθώνα μέχρι το Καλλιμάρμαρο. Η μια από αυτές με 22 τερματισμούς μαραθωνίου μέχρι στιγμής και η άλλη με αρκετούς ημιμαραθωνίους και αρκετό περπάτημα σε ορεινά μονοπάτια. Η εκκίνηση δόθηκε στις 06:15, αφού πρώτα βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Για τα πρώτα χιλιόμετρα, το ψιλόβροχο μας είχε ανησυχήσει, αλλά όταν σταμάτησε, η συννεφία και η θερμοκρασία ήταν ιδανικές για την προσπάθεια των φίλων μας από τον Καναδά.
Καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής, τις ακολουθούσε συνοδός με ποδήλατο, ο οποίος ήταν σε διαρκή επικοινωνία με το αυτοκίνητο ασφαλείας, που υποστήριζε την προσπάθειά τους και κάθε 5km δημιουργούσε ένα σταθμό τροφοδοσίας, με ισοτονικό, νερό και κάποια snack. Επίσης, στο αυτοκίνητο υπήρχε first aid kit, για την περίπτωση που χρειαζόταν η παροχή πρώτων βοηθειών. Εν τέλη, τα χιλιόμετρα πέρασαν. Ο ήλιος εμφανίστηκε και η θερμοκρασία ανέβηκε καθώς πλησιάζαμε στην Αθήνα. Τίποτα από αυτά όμως, δεν έκανε τις αθλήτριες μας να πτοηθούν. Από το 32km και μετά, όταν ξεκίνησε η κατηφόρα και ένιωσαν ότι είχαν δυνάμεις, προχωρούσαν γεμάτες ανυπομονησία.
Έφτασαν, λοιπόν, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερμάτισαν μέσα σε αυτό με μεγάλη χαρά και πλατύ χαμόγελο. Η εμπειρία τους ήταν μοναδική, όπως μας είπαν!
Ακολούθησαν πάλι, οι φωτογραφίες που θα αποδεικνύουν στους φίλους και τους συγγενείς τους ότι ολοκλήρωσαν τον άθλο τους με επιτυχία και έπειτα τις μεταφέραμε στο ξενοδοχείο τους για την απαραίτητη αποκατάσταση και ξεκούραση, μετά από μια κοπιαστική ημέρα.

Το #ATH42K, είναι μια υπηρεσία του Distance Runners Club, με την οποία μπορείτε να τρέξετε, όποτε εσείς θέλετε, την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, με απόλυτη ασφάλεια, καθοδήγηση και τεχνικές λεπτομέριες που θα διευκολύνουν τη προσπάθειά σας.
Η εμπειρία και η φιλικότητα της ομάδας μας, κάνει το #ATH42K ξεχωριστό για εσάς!Τα πίο πρόσφατα


 • post-img

  Ώρα για ξεκούραση.

  02 Νοεμβρίου 2017
 • post-img

  10 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους τραυματισμούς των δρομέων.

  20 Μαΐου 2017
 • post-img

  “MOBY RUN” ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

  08 Μαΐου 2017