Ο καιρός, επιβάλλει πλέον τους ρυθμούς του και ορισμένες επιλογές γίνονται αναπόφευκτες. Μας ξεσηκώνει και μας κάνει να βγούμε παραλιακά, για να δούμε λίγη θάλασσα, ίσως να μαυρίσουμε και λίγο. Με τη βόλτα αυτή όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε τους στόχους μας και να χάνουμε την προπόνηση μας.
Ο συνδιασμός προπόνηση-θάλασσα ή ακόμα καλύτερα προπόνηση-καφές-θάλασσα, είναι αυτός που θα μας κάνει να απολαύσουμε τα καλοκαιρινά απογεύμετα με την παρέα μας και το αγαπημένο μας ρόφημα.
Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, στις 19:00 μαζευόμαστε στο “Moby All Day Bar” για να προπονηθούμε με ολόκληρο το club του “Moby Run”. Όσοι ήρθαν, «κόλλησαν». Θες τα εντυπωσιακά σκάφη, μπροστά από το μαγαζί; Θες η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού; Ή μήπως, η καλή χημεία και το team building για το οποίο ευθύνονται οι προπονητές του Distance Runners Club, οι οποίοι έχουν αναλάβει την εγκύμναση των μελών της ομάδας; Η απάντηση, κρύβεται σε μια μίξη όλων των παραπάνω και άλλων πολλών, τα οποία σας προσκαλούμε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.
Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας και η παρέα του “Moby Run” σε περιμένουν να ενταχθείς σε ένα από τα δύο group τους αυτή την Πέμπτη, να γυμναστείς, να διασκεδάσεις και να περάσεις ένα όμορφο απόγευμα στη Μαρίνα Ζέας και τα πέριξ.
Στις 19:00! Σε περιμένουμε!Τα πίο πρόσφατα


 • post-img

  Ώρα για ξεκούραση.

  02 Νοεμβρίου 2017
 • post-img

  10 Πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους τραυματισμούς των δρομέων.

  20 Μαΐου 2017
 • post-img

  “MOBY RUN” ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ.

  08 Μαΐου 2017